Pelin Karahan (aslı)
Pelin Karahan23 yaşındakendisi çok bakımlı bir genç kız olmasına rağmen canlandırdığı aslı karakterinin erkek gibi bir kız olduğunu belirten karahan''dizide ergenliği anlatmaya çalışan ve deniz'e büyük bir aşkla bağlı olan bir kızı canlandırıyorum.ben genç kızlık yıllarımda birini beğendiğimde direk söylerdim ama aslı söylemiyor.aslı gerçekten ilginç bir karakter onu canlandırmak benim için farklı bir deneyim olacak''diyor.7 eylül 1984 yılında ankara'da doğan pelin ortaokula kadar izmir ödemiş'te daha sonra ankara sokullu mehmet paşa lisesinde eğitimine devam etti.eskişehir'de turizm ve otelcili okuduktan sonra reklam çekimleriyle kendisini tanıdık.annesinin giyim tasarım işleriyle uğraşmasından olsa gerek iyi giyinirmiş
İbrahim Kendirci (deniz)
İbrahim Kendirci 21 yaşında İstanbul üniversitesi devlet konservatuarı
3.sınıf öğrencisidir.osman sınav'ın ''pars:kiraz operasyonu''nda volkan rolünü oynadı.''kavak yelleri''inde romantik genç denizi canlandıran kendirci ,''pars'ta uyuşturucu kullana,serseri bir genci oynadım.bu dizide ise beni temiz kalpli.romantik bir genç olarak izleyeceksiniz.bu iki farklı karakteri canlandırmaktan dolayı çok mutluyum'' diyor.liseyi antalya'da okuyan kendirci 3 yılı aşkın süredir bir kız arkadaşı var.ilk aşkım dizisinde,türk telekom ve caramio reklamlarında rol almıştır.
Aslı Enver (mine)
Aslı Enver 23 yaşında Pera güzel sanatlar lisesi menzunu olan ve şuan da haliç üniversitesi'nin tiyatro bölümünde eğitimine devam eden aslı enver,dizi de canlandırdığı mine karakteri hakkında şunları söylüyor''mine almanya'dan türkiye'ye gelmiş bir kız,kasaba gibi bir yere geliyor ve burayı sevmiyor.ayrıca deniz'i kendine aşık ediyor.mine erkekleri kullanarak birşeyler yapmak istiyor.kendine göre sebepleri var.bende 12 yaşıma kadar ingiltere'de yaşadım.mine karakteri bana zıt olmasına rağmen bazı benzer yönlerimiz de yok değil''genç oyuncu daha önce hayat bilgisi dizinde,yapı kredi,lescon,molped reklamlarına rol almıştır.
Dağhan Külegeç (efe)
18 Ekim 1978 doğumlu. Terazi burcunda. Sanatçı bir aileden geliyor. Ünlü tiyatrocu Altan Erbulak’ın torunu. Annesi televizyoncu Ayşe Erbulak, babası kaligraf Rıza Külegeç