| Cehennemden gelen cığlık sesleri..! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
LeoneL Administrator
| Konu: Cehennemden gelen cığlık sesleri..! C.tesi Ağus. 09, 2008 12:25 pm | |
| Rus bilimadamları, fay hattından gelen kırılma seslerini dinlemek için, düşük frekanslı bi alıcıyı yerin 14,4km altına yerleştirmişler. Duydukları sesleri tam olarak tanımlayamamışlar, insanların çığlık atmasına benzeyen sesler olarak düşünmüşler ve tam emin olamadıkları için daha yüksek frekanslı bi alıcıyı indirmişler. Duydukları sesler resmen bir sürü insanın çığlık atması sırasında çıkacak seslermiş. Bu sesleri duyan bir çok bilimadamı, işlerini bırakma kararı almışlar. Bunlardan biri, komünist olduğu için cennet, cehennem ve İncil'e inanmadığını; ancak bu olayın tüm bakış açısını değiştirdiğini ve onu, cehennemin var olduğuna inandırdığını söylüyor
En son LeoneL tarafından Çarş. Ağus. 13, 2008 11:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
cerencaster Moderatör
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 32 Nerden : oldsiti-berlin Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: Cehennemden gelen cığlık sesleri..! Çarş. Ağus. 13, 2008 10:05 pm | |
| çok saçma bence bide,çılık değilde çığlık olmasın o? | |
|
| |
stewie Yeni Üye
| Konu: Geri: Cehennemden gelen cığlık sesleri..! Çarş. Ağus. 13, 2008 11:54 pm | |
| yutubda felan geyiği dönüyodu.ilk duyduğumda korkmuştum evet hı hı | |
|
| |
LeoneL Administrator
| Konu: Geri: Cehennemden gelen cığlık sesleri..! Çarş. Ağus. 13, 2008 11:59 pm | |
| Yanlış yazılım değil,anlaşır olması onemli,bence paylaşımlarda saygı ön plan da olması gerekir... | |
|
| |
cerencaster Moderatör
| Konu: Geri: Cehennemden gelen cığlık sesleri..! Perş. Ağus. 14, 2008 1:13 am | |
| ne yani 6 kollu ornitorenk doğurdum diye paylaşım yapsam "aa çok mantıklı,paylaşım için sağol" mu diyeceksin? =P ayrıca türkçede çılık diye bi kelime yoktur,anlayan çığlık yazınca da anlar | |
|
| |
stewie Yeni Üye
| Konu: Geri: Cehennemden gelen cığlık sesleri..! Perş. Ağus. 14, 2008 1:15 am | |
| inleme falan =P inanmalımıyz ki buna | |
|
| |
LeoneL Administrator
| Konu: Geri: Cehennemden gelen cığlık sesleri..! Perş. Ağus. 14, 2008 10:45 am | |
| LeoneL Konu ii ce saçma yerlere goturdugunun farkındasın dimi,orda farkında olmadan ole yazmısım dikkat etmedım ,olay kesılsın kapansın baskalarında yer kalsın onlarda yazsın dıe konuyu kestırıp attım.Olay buyumesın!!Gereksiz tartısma yaratmaya calısma | |
|
| |
cerencaster Moderatör
| Konu: Geri: Cehennemden gelen cığlık sesleri..! C.tesi Ağus. 16, 2008 2:18 am | |
| ay seni kırdıysak özür dileriz | |
|
| |
KLizard Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 34 Nerden : İstanbul / Pendik Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Geri: Cehennemden gelen cığlık sesleri..! Çarş. Ağus. 20, 2008 4:08 am | |
| Hacı ben bunu 2 3 sene oLdu duyaLı ama nekadar doqru biLemem, saoLasın yinede. | |
|
| |
| Cehennemden gelen cığlık sesleri..! | |
|