Geyik ve Dostluk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Geyik ve Dostluk

Geyikte Kendine Güveniyor musun ? Sohbeti Koyulaştırırım Diyorumusun ?

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kendini tanıt,anlat

+2
Gracious
LeoneL
6 posters
YazarMesaj
7 u R H 4 N
Yeni Üye
Yeni Üye
7 u R H 4 N

Kendini tanıt,anlat Empty
MesajKonu: Geri: Kendini tanıt,anlat   Kendini tanıt,anlat Icon_minitimeC.tesi Ağus. 23, 2008 12:26 am

Ben Turhan Marmaris den 16-17 yasındayım Smile Counter-Stıke Oynarız , Alemlere Akarız , Ortam yaparız Smile Marmarıs e Yolu Dusen arkadasları Beklerım.. Saygılarımla
Gracious
Gezginci
Gezginci
Gracious

MesajKonu: Geri: Kendini tanıt,anlat   Kendini tanıt,anlat Icon_minitimeÇarş. Ağus. 20, 2008 6:13 pm

Cüneyt yevrum KTU her Lafına sokuyorsn *** Very Happy insaLLah en kısa zamanda bitirirsinde Fizik ögretmeni oLursn Very Happy az da kufur etmezLer ya Razz
KLizard
Yeni Üye
Yeni Üye
KLizard

MesajKonu: Geri: Kendini tanıt,anlat   Kendini tanıt,anlat Icon_minitimeÇarş. Ağus. 20, 2008 4:01 am

Ben deniz Cüneyt. KTU - Fizik böLümüne bu sene başLıcam, Allah kısmet ederse. Her boş anımda cs kasıyorum Cool SıkıLınca forum & feysbukta takıLıyorum. Müzik konusunda yabancı RAP & Türkce RAP iLqi aLanım. SAGO ve KOLO hastasıyım. Wink

AnLıcaqınız cok bos bi adamım // Herkeze iyi forumLar. What a Face
1b[r]aH >
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: Kendini tanıt,anlat   Kendini tanıt,anlat Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 2:03 pm

MerhabaLar ben İbraH ama kısaca iş arkadaşLarım bana İbrahim derLer Razz Müzik konusunda aLternatifLerim vardır..emme Sagopay'ı tek geçerim Wink Ayrıca çok heyecanLıyım..yarışmacı arkadaşLara başarıLar diLiyorum Razz
cerencaster
Moderatör
Moderatör
cerencaster

MesajKonu: Geri: Kendini tanıt,anlat   Kendini tanıt,anlat Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 9:37 pm

Adım Ceren.Eskişehrliyim,şu an yurtdışındayım. Smile
Rock ve metal tercihimdir.g yi q yazana,kelimeleri BüyÜkLü KüçÜkLü yazana kılım.Cümlesini bitirmeyen,cümleleri özne ve yüklem özürlü bırakanlara da kılım.Ona kılım buna kılım Razz
Gracious
Gezginci
Gezginci
Gracious

MesajKonu: Geri: Kendini tanıt,anlat   Kendini tanıt,anlat Icon_minitimePtsi Ağus. 11, 2008 7:52 pm

yevrum anLatıLmaz yasanır Wink

kendımı keLımeLere sıgdıramıorm cunku beLkı cok uzun beLkıde hıc yokum..Wink
LeoneL
Administrator
Administrator
LeoneL

MesajKonu: Kendini tanıt,anlat   Kendini tanıt,anlat Icon_minitimeCuma Ağus. 08, 2008 8:25 pm

İstanbul'un en gözde mekanı olan Kartal/Petrol iş Mah. oturuorum Cool Can sıkıntısına bu formu kurdum,saolsun arkadaşlar yardımcı oluyolar.Müzik olarak her şey olur demicem Smile ''rock'' tercihimdir ama alternetiflerde gene var tabi,hayatın süreklediği her yerdeyim.

En son LeoneL tarafından Perş. Ağus. 14, 2008 12:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://herzamangeyik.forummum.com

Kendini tanıt,anlat
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-