Geyik ve Dostluk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Geyik ve Dostluk

Geyikte Kendine Güveniyor musun ? Sohbeti Koyulaştırırım Diyorumusun ?

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle

+4
stewie
Gracious
*burcu*
LeoneL
8 posters
YazarMesaj
LeoneL
Administrator
Administrator
LeoneL

Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle Empty
MesajKonu: Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle   Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle Icon_minitimeCuma Ağus. 08, 2008 11:10 pm

Dinlediğin şarkından bi cümle veya bi kelime.
http://herzamangeyik.forummum.com
*burcu*
Moderatör
Moderatör
*burcu*

MesajKonu: Geri: Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle   Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle Icon_minitimePtsi Ağus. 11, 2008 6:54 pm

avuçlarımda taşıdım seni Smile
Gracious
Gezginci
Gezginci
Gracious

MesajKonu: Geri: Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle   Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle Icon_minitimePtsi Ağus. 11, 2008 7:49 pm

Bir cümLe değiL hepsini yazsam az Smile

nikahına beni cagır sevgılım ıstersen sahıdın olurum senın bu adam kım dıye soran olursa eskı bır tanıdık dersın sevgılım
nikahına beni cagır sevgılım ıstersen sahıdın olurum senın bu adam kım dıye soran olursa eskı bır tanıdık dersın sevgılım
hayaller kurardık bız yıllar once hıc yoktu hesapta ayrılık bızce bılırsın ne kadar gormek ısterdım beyazlar ıcınde senı oylece
hayaller kurardık bız yıllar once hıc yoktu hesapta ayrılık bızce bılırsın ne kadar gormek ısterdım beyazlar ıcınde senı oylece
garıbın bırıseysem sevemezmıyım askla karın doymaz dıyen ben mıyım sımdı cok zengınsın ben aynı garıp sana bı buket gul veremezmıyım ?
garıbın bırıseysem sevemezmıyım askla karın doymaz dıyen ben mıyım sımdı cok zengınsın ben aynı garıp sana bı buket gul veremezmıyım ?
nıkah masasına oturdun ıste dayanmak cok zormus boyle sevınce sana mutluluklar sozum kardesce at artık ımzanı gıt bı an once
nıkah masasına oturdun ıste dayanmak cok zormus boyle sevınce sana mutluluklar sozum kardesce at artık ımzanı gıt bı an once

oFF oFF.. Beni Biraz DinLemek, AnLamak İçin Vakit ayırsaydın bıtanem o nıkah masasına oturdugun kısı yabancı deıl ben olurdm..
stewie
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle   Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 2:04 am

sadece yardım etmek istiyorum.
alicaster
Gezginci
Gezginci
alicaster

MesajKonu: Geri: Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle   Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 2:25 am

Burçin benim şarkımdan söz yazdın kaçırmam Smile

Ölünür de farkına varamaz insan,
Ölünür de kopamaz bu dünyadan...

Kaçak - Ölünür de
1b[r]aH >
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle   Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 2:34 pm

` İstiridyenin içinde yaşamaya razıydım,incin oLmaLıydım ! ` Arrow
KLizard
Yeni Üye
Yeni Üye
KLizard

MesajKonu: Geri: Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle   Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle Icon_minitimeÇarş. Ağus. 20, 2008 4:21 am

Berqen - Onu da yak tanrım.

Bu aşkın suçlusu yalnız ben miyim
O'nu da yak tanrım ateşlerde yak
FenoMen
Administrator
Administrator
FenoMen

MesajKonu: ....!!!   Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle Icon_minitimeÇarş. Ağus. 20, 2008 2:48 pm

Şu dilime kolay ama yüreğime zor bi durum, kısa yolu bulamadı yine aramız uçurum ,bu günü dün e yarınıma değişir giderim.. zaten bu kafada değil seni evi bile zor bulurum

Şu anda dinlediğin şarkıdan bi cümle
1 sayfadaki 1 sayfası